Fritidsklubben

DSCF0745

Adresse: General Rugesvei 102, 0694 Oslo
E-post: skullerudaktivitetshus@gmail.com

Skullerud Aktivitetshus er en kommunalt drevet fritidsklubb for ungdom (8. klasse til og med 18 år), som bor i bydel Østensjø i Oslo kommune.

FlyerKlubben fokuserer på å være en god og trygg fritidsarena, og er en rus-, mobbe- og rasismefri sone. Huset holder åpent to kvelder i uken (hver mandag og torsdag fra klokken 17.00- 21.00). På klubben kan man spille biljard/ bordtennis/ fussball/ fotball/ airhockey/ Playstation 4/ volleyball/ frisbeegolf, skate i innendørs skategarasje, se film, produsere og øve inn musikk, spille konserter, delta i ulike konkurranser og mye mer. I kiosken selges mat, drikke og godteri. Ikke minst kan ungdom selv være med å forme innholdet på klubben, gjennom klubbråd, arrangementsgrupper eller ved bare å komme med forslag til aktiviteter.


Skullerud Aktivitetshus har gleden av å informere om et nytt bandøvings- og musikkstudiolokale i bydelen. Lokalet er på 25m2, og ventilasjon, akustikk, instrumenter og lydutstyr holder et meget høyt nivå. Tilbudet er åpent for alle bosatt i bydelen i ungdomsskole- eller videregående alder, men de som ikke disponerer øvingslokalet fra før prioriteres. Øvingslokalet er tilgjengelig for bruk alle dager etter klokka 15.00. En kan velge om en vil benytte husinstrumentene eller ta med eget utstyr, men det er fullt mulig å komme tomhendt. Vi kaller det «plug and play». Send e-post til anniken.iversen@gmail.com for booking.

ForsidebildeVi har fått en ny scene med profesjonell lyd- og lysrigg. Her
vil vi ha større arrangementer minst en gang i måneden, enten det er konserter eller disco/DJ- kvelder.

Gratis inngang!