Gratiskonsert med Kaveh

Vi satser stort med høstens første konsert! Torsdag 22. september kommer Kaveh tilbake til Skullerud Ungdomshus. Etter hans opptreden på Granittrock å dømme, blir det fullt hus og forrykende stemning og vi har som alltid gratis inngang!

kaveh_facebook_cover

Support kommer fra Subhan & Ali og Din & Ezzari – fire lovende rappere som dere snart skal få høre mer fra.

//

Kaveh Kholardi er en rapper, låtskriver, produsent og artist som ble født på Grünerløkka i Oslo 10. juli 1994. 21-åringen har vært et kjent navn i det norske musikkmiljøet i flere år og har de siste årene vært en av Norges mest strømmede, omtalte og omdiskuterte rappere. I tillegg til å gi ut kritikerrost musikk har han også gjestet låtene til andre artister som blant annet Madcon, hatt sin egen dokumentarserie på P3 og NRK3, vært By:Larm-snakkis og turnert landet rundt på festivaler som Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen.
Det voldsomme gjennombruddet kom i 2014 da Kaveh slapp “Snufs”. Låten tok sats oppover listene på nyåret og ble en av årets mest strømmede norske låter. “Snufs” ble nominert til P3 Gull og NRJ Music Awards i kategorien Årets låt. Han fulgte opp suksessen med hjertebarnet “Sannheten Sårer” som ble sluppet i 2014.

I mai 2015 kom samleutgivelsen “Friminuttet” – en kompromissløs EP som presenterte et nytt lydbilde, så vel som nye artister, for den norske, urbane musikk-scenen.Selvom han blir omtalt som en rapper, anser Kaveh seg selv som en allround-artist som drar inspirasjon fra flere steder. Kaveh byttet management i 2015 og signerte til Universal Music på tampen av året. Kombinert med at han jobber mer med å produsere beats enn noen gang før, er sannsynligheten dermed stor for at vi får høre nye, giftige låter i tiden som kommer.

kaveh_poster_lo-res